Care este adevarul despre cursurile Yoga daoista din Bucuresti?

Yoga daoista este o practică fizică, mentală și spirituală care își are originea în China antică, fiind denumita Qigong in perioada anilor ’50, de catre oficialitatile chineze.
A devenit populară în Occident în secolul XX. Este o practică care are ca scop unirea minții, corpului și spiritului. Scopul final al Yoga Daoista este de a realiza eliberarea spirituala. Este o practică străveche și oferă numeroase avantaje astăzi celor care o practică în mod regulat. Unele persoane sunt speriate de varii mituri legate de Yoga daoista, dar, în realitate nu există niciun motiv pentru care cineva să nu poată practica Yoga daoista. Când ești la început de drum în Yoga daoista, este esențial să găsești un profesor care să se potrivească nevoilor tale. După aceea, trebuie să te asiguri că faci tot ce poți pentru a avea o practică cât mai reușită și benefică.

Demitizarea aspectelor legate de Yoga Daoista
Multe mituri și concepții greșite înconjoară practica Yoga daoista, speriind astfel anumite persoane care ar dori să înceapă practica. Următoarea listă demască unele dintre aceste mituri și îți oferă povestea reală, astfel încât să poți adăuga cu încredere Yoga daoista în rutina ta zilnică.

 

Yoga daoista este o religie. Yoga daoista este o filozofie cu un set variat de instrumente din diverse practici care, atunci când sunt puse în aplicare, pot calma fluctuațiile minții. Filosofia Yoga daoista provine dintr-un sistem care precedă budismul dar, în timp ce budismul este o religie, Yoga daoista nu este.

Yoga daoista este destinată doar sud-asiaticilor. Yoga daoista este originară din est (India, mai precis), dar este universal aplicabilă. În plus, multe dintre practicile sale au fost modificate pentru a se potrivi nevoilor și gusturilor occidentale contemporane. Yoga daoista este recomandată de medici din întreaga lume datorită marii sale puteri de regenerare a organismului.

Yoga daoista este destinată doar persoanelor cu articulații flexibile. Yoga daoista este pentru toată lumea și poate fi adaptată nevoilor tale individuale. Yoga daoista nu îți cere să te transformi într-un contorsionist.

Yoga daoista este doar o grămadă de exerciții făcute fără minte. Imaginea populară a Yoga daoista văzută ca gimnastică este greșită. Exercițiile fizice sunt doar o parte din abordarea sa cuprinzătoare și apelează atât la focalizare, cât și la atenție.

Nu poți crește forța musculară prin Yoga daoista. Yoga daoista are o serie întreagă de posturi care ajută la consolidarea pieptului, a spatelui, abdomenului, brațelor și mușchilor picioarelor. Pe lângă îmbunătățirea forței musculare, Yoga daoista te poate ajuta să combați stresul și să te menții tonifiat.

Persoanele peste 50 de ani nu pot învăța Yoga daoista. Yoga daoista este destinată persoanelor de toate vârstele. Nu este niciodată prea târziu sau prea devreme pentru a începe să practici Yoga daoista.Yoga daoista poate oferi doar o mână de exerciții. Yoga daoista conține un repertoriu vast de posturi, iar profesorii de Yoga adaugă constant noi variații pentru a rafina sistemul și a-l face potrivit pentru cea mai largă gamă de persoane.

Yoga daoista este pentru cei slabi și lipsiți de voință. Yoga daoista favorizează o abordare blândă, dar pozițiile sale avansate necesită o rezistență considerabilă. Mulți sportivi își completează celelalte forme de exercițiu din rutina zilnică cu posturi Yoga daoista.

Poți practica Yoga o dată pe lună și să obții rezultate bune. Ca în orice alt sistem de exerciții, obții din Yoga daoista ceea ce pui în el, astfel încât practica zilnică oferă cele mai bune rezultate.